25. marts 2023 - 06:24Profil 

Om mig

Med en baggrund som gartner tog jeg i årene 1994 – 2002 min uddannelse som forstkandidat på Landbohøjskolen – det, der i dag hedder KU Life. Drømmen var at komme til at arbejde med miljø, og drømmen blev opfyldt i rigt mål, da jeg i 2002 kom til at arbejde som sagsbehandler i Fyns Amt.

Erfaring fra alle sider

Arbejdet i amtet gav masser af erfaring i forvaltning af blandt andet VVM-direktivet og IPPC-direktivet, som ligger til grund for de miljøgodkendelser, landmænd skal indhente før de må udvide, effektivisere eller omlægge deres husdyrproduktion.
I årene 2005 – 2008 var jeg ansat som miljøkonsulent på Agrogården, Landboforeningen for Fyn og Øerne – 2 år som leder af afdelingen. Da Agrogården i 2008 fusionerede med LandboFyn valgte jeg at skifte til et selvstændigt rådgivningsfirma; Nature Consult. Det var første skridt på vejen til at blive selvstændig, og i 2009 valgte jeg at oprette mit eget firma med base midt i landet – i Munkebo på Fyn. Dermed har jeg et centralt udgangspunkt til at nå kunder i hele landet.

Min brede erfaring fra både amt, kommune, landboforening og privat rådgivningsfirma er min store styrke. Derfor vil jeg også fortsat påtage mig opgaver fra både landmænd og kommuner.